Selve deigoppskriften har jeg hentet, med noen justeringer, fra en bok om mat fra Gaziantep, en region i sørøst-Tyrkia som er kjent for gode pide (og god mat, sånn generelt sett)
Mentyrkisk vin laget på druen muskat var den beste vi fant. Dagene har gått med til å lese, trene, gjøre yoga, soling, spise mye god mat og drikke god vin
GA_googleAddAttr("Tag", "resistent-stivelse"). GA_googleAddAttr("Tag", "tyrkisk-mat"). v=wpcom-no-pv". Jeg spiser ikke ris hver dag, men når jeg gjør det, inneholder den både kraft og krydder
Tsjl-br. Får du ikke tak i pul biber (milde tyrkiske chiliflak også kjent som Aleppopepper) kan du fint erstatte med røkt paprika eller vanlig paprikapulver
Og enda viktigere. Oppfatningen om den rause tyrkiskegjestfriheten er i aller høyeste grad reell. Og mat og drikke, de spiller en viktig rolle i dennegjestfriheten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.