Fylt kyllingfilet
Anne Karins Mat og Vin
Anne Karins Mat og Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 kyllingfileter
  • 6-8 soltørkede tomater
  • 1 stk chili
  • 2 stk hvitløksbåter
  • Revet mozzarella
  • Olivenolje
  • Salt og pepper
  • 1 dl 7% blank eddik
  • 4 stk parmaskinke
  • 180 grader og stekes i
  • 25-30 min Til denne saftige kyllingfileten serverer jeg en deilig frisk tomatsalat
  • 3 store tomater
  • 4 stk vårløk
  • 10 sorte oliven
  • 10 sukkererter
  • 3 ss fetaost
  • Olivenolje
  • Salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.