I går serverte vi kylling her hjemme til søndagsmiddag da vi fikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese. 4 personer4 kyllingfileter1 pk fetaost i olje2 charlottløk2-3 soltørkede tomater1-2 dl grønne olivenParmaskinke eller baconSalt og pepper. Legg kyllingfiletene mellom to lag plastfolie og bank de flate til ca en halv centimeterHa fetaost over i en skål og knus den sammen med litt av oljen med en gaffelTilsett finhakket hvitløk, charlottløk, oliven og soltørkede tomater og bland godt sammenSmør blandingen på kyllingfiletene og rull sammenRull parmaskinke eller bacon rundt kyllingrullen Fest sammen med coctailpinner og/eller hyssingStek rullene i ildfast form på 200 grader i ca 20 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. 4 kyllingfileter
Dette hadde vi til middag i forrige uke. Men kommer jeg til å lage mer neste gang. Det inneholder 4 av mine favorittingredienser - kylling, chili, parmasan og bacon - så det kunne jo ikke slå feil
Jordskokk er noe jeg aldri har prøvd før, men lenge har hatt lyst til å prøve. I går laget jeg noen supergode kyllingfileterfylt med ost og pesto, surret inn i bacon
♦ En pakke bacon - men ca en baconskive til hver filét. Da får jeg unna litt, slik at jeg kan handle litt ekstra mat på fredag så jeg får fylt opp fryseboksen
Rull fileten sammen til en fin rull. Fyltkyllingfilet fra Ytterøy surret i serranoskinke. Server kyllingfileten med risotto, ferskensaus, asparges og mangosalsa
Om du får noe mozzarella til over kan du bare legge denne over kyllingfiletene. Legg to skiver med spekeskinke inntil hverandre, og strø hakket fersk basilikum over
-Stek champignon og tilbered saus. KyllingfiletKremost med urterSerranoskinkeMandel eller amadinepoteterChampignonSaus av eget ønskeDiverse krydder -Stek krydret kyllingfilet så den får farge på begge sider
Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem ut til ca. Det er lurt å la filetene ligge en halv time i romtemperatur, slik at kjøttet er temperert før det tilberedes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.