I dag sto makrell med tomatsaus på menyen, i følge. når den stadigligger helt fersk ifiskedisken. Hell av pastavannet, bland med tomatsausen og legg over makrellen
FISH & CHIPS. Fritertfisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
tomatsausgrunnoppskrift. Dette er en av de enkleste grunnsausene som finnes. Med en boks hakkede plommetomater av god kvalitet (mer umami), kan du ikkemislykkes og du kan bygge sausen ut til mange andre berømte tomatbaserte retter
Dissetomatsausoppskriftenefinnes jo i tusentall, og mange er gode, men denne sverger jeg til. Dette tenker du kanskje ikke over før du prøver en billigvariant og lurer på hva som ikke stemmer
Del kyllingfiletenei passe terninger. Bland sammen mel, maizena, bakepulver og krydder. Bland sammen kulturmelk og egg og legg det i en skål man kan dyppe kyllingbitenei
Jeg har testet litttomatsauseri det siste, og ettersom det er litt jobb med det, så er det greit å lage i større porsjoner og fryse ned en base til senere bruk
Foto av Anniken Valstad. Breiflabben er stygg den. Og jeg skal være den første til å innrømme at jeg brukte tid på å venne meg til den selv – ikke på grunn av smaken, men fordibildenei hodet seiret over det som lå foran meg på tallerkenen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.