Friterte grønnsaksboller i tomatsaus
ANITAS MATBLOGG
ANITAS MATBLOGG
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 7 store tomater
  • 2 ss ghee eller olje
  • 2 ss revet ingefær
  • 1 løk i biter
  • 2 fedd hvitløk presset
  • 1 ts tørket chili (ikke pulver)
  • 1 1/2 ts gurkemeie
  • 3 ts salt
  • 1 ts malt spisskummen
  • 5 middels store poteter skrelles
  • 1/2 middels stor blomkål, i buketter
  • 100 gram/1 kopp kikertmel
  • 3 ss oppkuttet fersk koriander
  • 1 ts garam masala
  • 1/2 ts malt pepper
  • ghee eller stekeolje for fritering

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.