Frikadellene skal stekes på tre sider med smør, slik at de blir eggformet. Serveres med brun saus, rødkål og poteter, eller bytt ut rødkålen med agurksalat
Vi liker å eksperimentere litt med krydder og marinader. Og til fredagskosen, er det deilig med en lett, enkel og smakfull rett, som heller ikke er for dyr i innkjøp
Laksen serveres medeplesalat, den nydelige pepperrotkremen og mandelpoteter eller ris. Bland sammen alle ingrediensene til kremen og smak til med salt og honning, la den stå kaldt til den skal spises
Disse små indiske frikadellene var kjempegode med mye kryddersmak. Varm opp oljen i stekepanne på middels varme, form små, runde frikadeller og stek dem brune rundt det hele
Skal du bruke denne salaten til fisk, er det godt med et par ss frisk klippet dill. Rør sammen kesam, creme fraiche og majones, smak til med salt og pepper, og vend inn eple, selleri og reddiker
Skjær eplet i tynne strimler, gressløk i passe lengder og bland dette sammen med rødløken. Legg potet og lakseskiver på fatet, krydre med dill, legg eple/løksalaten oppå laksen
Som tilbehør ble det varm kålsalat med epler og valnøtter, selvfølgelig kan du ha poteter, men kålsalaten var faktisk aldeles nydelig og holdt som tilbehør uten tvil
I forbindelse med julen har Matprat en kampanje som de kaller for Mens du venter på noe godt. I forbindelse med kampanjen har jeg prøvd ut noen av rettene, blant annet denne burgeren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.