De er blitt en selvfølge i det danske kjøkken. I Danmark er frikadeller vel egentlig ikke noe spesielt,- vi er vokst opp med dem, alle har et forhold til dem og alle har en oppskrift på dem
Denne oppskriften har jeg funnet på en dansk hjemmeside. Kakene så litt spennende ut å lage så da ble det disse småkakene til kaffen i dag, og i morgen sikkert, også
Jeg har nemlig fått erfare at studenter, og da spesielt de danske, synes det er fryktelig hyggelig å krype sammen i gosselige fattigdom-og-sult-fellesskaper hvor man komponerer veldig mye mat til en veldig billig penge og spiser til vi nærmest ligger under bordet – slik at vi noen stakkars timer kan glemme at vi egentlig er fattige studenter fordi magene våres er så fulle at hjernene ikke en gang fungerer skikkelig
1. Pisk egget lett med en gaffel. Bland salt, pepper og brødrasp i en skål. 2. Tørk av kotelettene med kjøkkenpapir og vend de i egg og deretter brødrasp
Deilige frikadeller med soltørkede tomater, vårløk og med en nydelig eplesalat på toppen. Frikadeller, kjøttkaker eller karbonader kan du lage en dag du har god tid og putte i fryseren, da er det bare å tine og varme opp den dagen de skal brukes
Vi som er glad i å lage mat ,fryder oss nå over rabarbrasesongen som er over oss i fullt monn. Jeg vil gjerne dele en oppskrift som jeg er blitt veldig glad i, og som alltid har vært en favoritt hos gjestene mine
Frikadeller. Frys in frikadellerna en och en. Trots att det gått ca 15 år sedan jag lagade barnmat senast har jag kvar mitt vältummade receptblock, med naturligtvis många "vanliga" recept i, men även med recept på barnmat som jag lagade till mina barn, bl a frikadeller, köttfärsröra och fiskfärs
Nå som helgen nærmer seg og kanskje du skal ha selskap eller bare har tenkt å lage en dessert til søndagsmiddagen vil jeg tipse om denne sjokolademousseen
Jeg har her bruk økologisk rålakrispulver fra det danske kvalitetsmerket Mill & Mortar. Jeg har her bruk økologisk rålakrispulver fra det danske kvalitetsmerket Mill & Mortar
Danske brunkager. 23. 11. 2016. Hei dere. Jeg har visst ikke tatt helt innover meg at det nærmer seg jul, og driver fortsatt og baker kaker som ikke har med jul å gjøre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.