Hei 17-mai. Vi er mange som klør oss litt i hodet for tiden, den ene fridagen tar den andre og det er lunsjer, brunsjer og sammenkomster på løpende bånd
Det er ikke til å komme bort i fra, sjokolade og peanøtter er en helt herlig smakskombinasjon. I denne kaken har jeg brukt en sjokoladekake med litt crunchy peanøttsmør som er dekket og fylt med en krem laget av Swiss Meringue … Les videre →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Tidligere denne uka prøvde jeg og Fredrik oss på noe som kunne ligne hjemmelaget kebab. Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diverse jalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
Dette er en super god rett. Den passer like bra på tapasbordet, som en lunsjsnack. Disse kyllingwrappene kan du fint servere som en forrett, eller i kombinasjon med andre retter
Her kommer oppskrift på lavkarbo ostekaken som jeg har lovet å legge ut. Svigermor og jeg laget denne for noen uker siden, men vi skrev ikke ned oppskriften
Denne retten har også sitt opphav i den sydlige delen av Frankrike, men det finnes sikkert variasjoner over dette temaet i hele Middelhavsområdet hvor klippfisk er populært
Det er Torsdag og helga er rett rundt hjørnet - som betyr at eg må gi dere en sunn og søt oppskrift. Forrige helg fikk eg enorme bakeabsinenser og forsvant fort inn på kjøkkenet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.