jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. veldig godt ble det. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette
Ikke hvilken som helst kake, men en som Lille Gulls pappa har vist stor interesse for i fortiden. Dagen var kjempekoselig - bursdagsbarne så strålende fornøyd ut da hun smakte kake for første gang, og jeg følte meg veldig heldig som fikk være en del av denne store dagen
God mat, mat som smaker noe, som er en opplevelse for ganen, magen og øynene. Som mange andre før meg, trodde jeg diett var ensbetydende med torsk og brokkoli - det viste seg (heldigvis) at jeg tok feil
Vi satset på Salma som hovedingrediens til dagens måltid, og laget nigirisushi, maki og sashimi. Sashimi(刺身) består av biter av rå fisk eller andre sjødyr og som serveres med tilbehør som for eksempel wasabi, syltet ingefær og soya
Fordi nugattien i midten lager en flytende kjerne, kaken er faktisk akkurat riktig stekt bortsett fra bunnen i koppen som fungerer som flytende og varm glasur
Og her er gårsdagens middag som også kan anbefales på det sterkeste. Blir det for kjedelig med bare gele kan du for eksempel prøve denne vaniljesausen fra Eldorado (pulveret blandes ut med 7,5 dl melk og gir 54 kcal per 100 gram), eller med hjemmelaget vaniljekrem, skyr vanilje, vaniljekesam etc
Men ok, det finnes mange oppskrifter der ute som smaker forferdelig. Kanskje dere som har barn skal involvere ungene til å lage denne rettene sammen med dere
Verdens beste kylling - helt sant. 20. 11. 2014 kl. 19. 22 i. Hverdagsmat. Ingen kommentarer. Denne retten må du prøve i helgen, det er faktisk den beste kyllingretten jeg har laget noen gang
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.