Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Mangehundreårige oppskrifter voktes over som skulle de være statshemmeligheter, og det er forskjellige oppfatninger av hva som er den beste fremstillingsmåten
For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner. For me it`s important to master this kind of baking in addition to mastering french macarons
veldig godt ble det. jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
Takk for hjelpa Bente. Om du synes deigen er litt bløt og seig, så skal den være slik. Har fått denne oppskrift fra Bente - famous husmor som har guidet meg gjennom matlaginga mi
FOR OSS SOM TÅLER HVETEMEL, ET BRØD UTEN SNEV AV SPELTMen først sagaen om hvordan det gikk til. (Uten betydning for det ferdige resultat)Her i huset er vi litt splittet når det gjelder det med brødmat
Sjekk ut hjemmesidene til butikkene, for ukens tilbud, før du går ut og handler. Har du god råd, bør du med god samvittighet ”sløse” litt forå støtte høyere kvalitet
Det forstår jeg forrestengodt, for dette er en sjokoladekake fra Lindt sin sjokoladekokebok "Lindt Chocolate Passion", den inneholder ikke mel eller hevningsmiddel, og smelter nesten på tungen
Følg Just Another Food Story på Instagram for flere daglig bilder på @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Egg er forressten en ypperlig kilde til protein. jeg er en av dem også…Noen legger en plan de klarer å leve med, men de fleste blir litt overivrig og legger lista alt for høyt, og faller av i vinterferien
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.