Kylling medmozzarellaog pesto, servert med søtpotetchips, syltet småløk og cherrytomater. - Kyllingbryst krydres og brunes lett i panna, før den fylles medmozzarellaost
Legg på parmaskinke, oliven, sharon, jordbær og drypp over litt pesto. Parmaskinke. Hadde igjen rester av helgens pizza og fruktsalat , når restene ikke passer til lapskaus eller suppe,
Denne retten går også fint å lage en vegetar versjon av hvis du dropper parmaskinken, men hvis du velger å gå for den medparmaskinken vil du merke at den salte skinken sammen med den søte fikenen er en perfekt match
I dag ble det en spennende pizza med mye smak, tomatsaus, kylling, pesto ogmozzarella. Calzone med kjøttdeig finner du her og her finner du en med skinke og pepperoni
Fest med en coctailpinne. legg så på en liten neve ruccolasalat, og strø over parmesanost. legg så på en liten neve ruccolasalat, og strø over parmesanost
Inni denne lommen smører du inn cirka en teskje pesto, og legger inn en skive medmozzarella. )Her er kyllingen på date medsellerirotrøstiKyllingfiletPestoMozzarellaFersk basilikumSpekeskinkeNykvernet pepperJeg tror soltørkede tomater ville vært et naturlig følge her og du liker denslags
4 kyllingfileter3 ss pesto4 soltørka tomater8 skiver parmaskinke eller seranoskinke1 ss olivenoljeSett ovnen på 200 grader Ha litt olje i bunnen av en ildfast form, snitt hver kyllingfilet og fyll "lommene" med pesto og biter av soltørket tomat Knyt rundt 2 skiver av parma- eller serano skinke rundt hver filetHa på litt olje over og stek i 20- 25 minutter midt i ovnenServer med f. eks ris, en god salat og saus 4 kyllingfileter. 8 skiver parmaskinke
Del rundstykkene i to og smør bunnen med pesto. Legg ruccola, skinke og ost på brødet. Revet mozzarella. Server med litt ekstra salat og tomater, strø over litt havsalt ✿⊱╮
kyllingen ble krydret med salt og pepper før steking i ekstra virgin kokosolje. Bladspinat, sukkererter, rødløk, kirsebærtomater, fersk mozzarella, stekte kyllingbiter og stekte gresskarkjerner
Sommerlige grillspyd med cherrytomater, spekeskinke ogmozzarella. Til gjengjeld blir det utrolig luftig og mykt inni og sprøtt utenpå med smak av oliven, soltørkede tomater, fetaost, maldonsalt og krydderurter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.