Kylling medmozzarella og pesto, servert med søtpotetchips, syltet småløk og cherrytomater. - Kyllingbryst krydres og brunes lett i panna, før den fylles medmozzarellaost
Da jeg så en ferdig grillet kylling kom jeg på hvor godt det smaker sammen med pasta pesto. Kjenner du igjen følelsen når du står i butikken med rumlende mage og skal finne på noe kreativt i en fei
Det fine med denne er at den lager seg selv, og den passer til både liten og stor. Skjær kylling i mindre biter og fordel i en ildfast form med en boks hakkede tomater og krydder over
I det ble det kylling og pesto servert med couscous til middag. Min lillesøster har ofte lagd retter med couscous, men jeg har hatt til gode å lage det selv
Jeg hadde salat med granateple i, for en deilig middag. Nå er jeg i det pestorianske (dvs. jeg har laget masse pesto, og det blir det på alt jeg spiser
♦ Serveres medmozzarellaost og vannmelon med en klype pepper over. ♦ Skjær blomkål i mindre biter og kok til mør, mos med en stavmikser og smak til med salt
Gratinert kylling med tomat, pesto og mozzarella. Den siste uka har det gått i en del gamle kjenninger - grillet pizza på mandag, kjøpt fiskegrateng med kokte poteter og råkostsalat av gulrot og eple på tirsdag, spaghetti bolognese onsdag (denne gangen var jeg så lur at jeg lagde dobbel porsjon saus, så neste gang vi skal ha dette har jeg sausen klar i fryseren), brokkolisuppe torsdag (Jennys klare ukesfavoritt, særlig fordi hun fikk drikke suppa rett ut av en kopp selv), og köfte fra fryseren med pasta og pesto på fredag
Nederst på siden finner du ett flott dikt, av en flott dame, som tryller med ord og toner ♫♪. Lillelørdag ♫♪ - og "fine folk spiser sent", det ble i hvert fall
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.