Et kokt egg deler jeg opp i biter og har over, før jeg drysser litt peppermix på toppen. Det er lett å kjøre seg fast i et spor og ende opp med samme type salat hver gang
Strø et tynt lag med sukker oppå. Her ble det i går bakt, en eplepai uten egg og melk. Blir sprø og god og serveres lunken med is eller annet etter ønske
Skrell eggene og del de i to på langs med en skarp tynn kniv. Fyllet i eggene kan gjøres så "hot" du vil ved å tilsette mere tabasco eller en annen "hot" saus, jeg har brukt en saus som heter piri piri og er ganske sterk
Her er en utgave med basilikum ♫. Pesto er en italiensk saus. Smak til med salt og pepper. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Ha pesto og parmesan på begge sirklene og legg de oppå hverandre. Legg gjerne et matpapir over kransen mot slutten av steketiden for at den ikke skal bli brent
Rør gjennom varmt pasta å tjene, topping med ekstra parmesan og olivenolje, hvis du vil. Å lagre, satt i en beholder eller krukke, dekke overflaten med litt mer olivenolje og ha i kjøleskapet i en uke, eller fryse i opptil en måned
Stek deretter rask i panne med høy temperatur til kyllingen får en fin stekeskorpe. Dette er en rett jeg gjør ved jevne mellomrom, rett og slett fordi jeg elsker enkeltheten av den og det lille ekstra egget gir
Knekk egg og hell i, krydder med grovmalt pepper på toppen. Egg og baconmuffins og omelettmuffins er deilig å spise til frokost, lunch eller som turmat
I tillegg er det ikke så usunt som man tror. Du kan smake til med salt selv, men om du skal ha pestoen som tilbehør til noe annet, må du huske at det ikke er så godt hvis den er altfor salt
Mmmmm - en vegetarutgave av bakte egg, med hot tomatsaus og himmelske brød ble resultatet ♥. I dag hadde jeg lyst på egg, det er jo påske -og da skal man spise egg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.