Vi helstekte oksefileten i ovnen og serverte med smaksrikt tilbehør. Oksefilet (vår var på 1,2 kg og da hadde vi rikelig for to voksne og to barn både med tanke på dagens middag, men også med tanke på restemat som er perfekt på mandager
Helstekt oksefilet med masse godt tilbehør er et skikkelig festmåltid. 800-1000 g oksefilet. Has på stekebrett med papir på og settes inn i ovnen sammen med oksefileten når den har ca 20 minutter igjen av steketiden. Når oksefileten tas ut av ovnen økes temperaturen til 200 grader. 800-1000 g oksefilet
Finhakk løken. Skjær fikenene i passe munnfuller. Ha en skvett olivenolje i en stor gryte, Stek løk, fiken, pepper, laurbærblader, kanel, timian og mandler til det begynner å ta farge
Har du smakt brokkolikrem. Det er godt det ღ ღ. I dag serverer jeg den nydelige brokkolikremen med hot pepperbiff, fløtegratinerte poteter i porsjonskåler, en av verdens beste peppersauser og noen stekte tomater ♫♪
Tynne skiver av oksefilet er tørket og saltet. Her er oksefileten rullet rundt en krem av pisket gorgonzola og créme fraiche, tilsatt sitronskall og pyntet med akasiehonning og fiken
Oksefileten ble marinert i en super god rødvinsmarinade over natten og grillet raskt på kulegrillen. Målet var å lage et litt røft og enkelt kosemåltid med mye smak og lite stress
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.