Ved siden av serverte vi salat og råstekte poteter med maldonsalt samt rødvinssaus. I går hadde vi besøk og i den anledning serverte vi oksefilet svøpt i seranoskinke
Oksefilet. Del kjøttet på langs så du får to halve smale fileter, og krydre dem godt med. Legg opp salat på et serveringsfat, og fordel oksefileten over
Oksefilet blir aldri feil. Tilbehøret kan varieres i det uendelige,,,her har vi med fiken, glaserte sjalottløk, bakt paprika og cherrytomater, og litt kokt blomkål og brokkoli
Her har jeg stekt ytrefilet i panne, servert med Pommes Anna og pastinakkpuré. Pommes Anna er tynne potetskiver som jeg legger i en ildfastform lagvis med smeltet smør i mellom
Begynn med. Begynn med å steke løken, stek til den er. Tilsett tomatpuré og la surre med løken 1-2 min. La kjøttet ligge fremme på benken et par timer før steking
Vi liker å eksperimentere litt med krydder og marinader. Og til fredagskosen, er det deilig med en lett, enkel og smakfull rett, som heller ikke er for dyr i innkjøp
Laksen serveres medeplesalat, den nydelige pepperrotkremen og mandelpoteter eller ris. Bland sammen alle ingrediensene til kremen og smak til med salt og honning, la den stå kaldt til den skal spises
Skal du bruke denne salaten til fisk, er det godt med et par ss frisk klippet dill. Rør sammen kesam, creme fraiche og majones, smak til med salt og pepper, og vend inn eple, selleri og reddiker
Skjær eplet i tynne strimler, gressløk i passe lengder og bland dette sammen med rødløken. Legg potet og lakseskiver på fatet, krydre med dill, legg eple/løksalaten oppå laksen
Som tilbehør ble det varm kålsalat med epler og valnøtter, selvfølgelig kan du ha poteter, men kålsalaten var faktisk aldeles nydelig og holdt som tilbehør uten tvil
Deilige frikadeller med soltørkede tomater, vårløk og med en nydelig eplesalat på toppen. Bland sammen yoghurt og rømme og vend det inn i eplene sammen med pepperrot
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.