FIT Bootcamp; Kostplan og oppskrifter del 2.
Fitfocuse
Fitfocuse
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ligger i kategorien
  • 150 gram kylling, kalkun, biff, svinekotelett, annet magert svinekjøtt. 150 g karbonadedeig, kyllingkjøttdeig, svinekjøttdeig eller lignende med max 10% fett. 2 egg 200 g hvit fisk eller skalldyr. 150 g rød fisk. 150 g skyr, mager kesam, cottage cheese, gresk yoghurt, yoghurt naturelle, 0% youghurt. 250 g bønner eller linser Karbohydrater
  • 250 g grønnsaker som vokser over bakken. Maks en frukt om dagen. Ubegrenset salat, agurk, løk og paprika. Ubegrenset med bær. Fett:
  • 2 ss planteoljer 1/2 avokado 5 valgfrie nøtter 3 ss pinjekjerner, gresskarkjerner, sesamfrø, linfrø, chiafrø, ol. 3 forslag på frokost:
  • 3 forslag til lunsj
  • 1 glass smoothie laget av frosne bær,
  • 2 dl lett melk, søtning og vann
  • 4 skiver pålegg

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.