Fersktkjøttogsuppe er nydelig husmannskost,. Ved andre servering skal kjøttet skal skjæres i skiver og serveres med en sursøt løksaus, som også lages på suppekraften, grønnsaker fra suppen -og kokte poteter selvfølgelig
Denne gangen snakker jeg om den retten som heter "Fersktkjøtt, suppeog sursøt løksaus". Jeg liker store kjøttbiter servert på tallerken med potetene, sursøt saus oggrønnsakssuppe i en tallerken ved siden av
Neste omgang, server kjøtt delt i skiver med grønnsaker, kokte poteter ogløksaus. Sur-søt løksaus. Legg kjøttet i en passende stor kasserolle og fyll på med vann til det dekker
Med andre ord så er tiden inne for en runde med Fersk kjøttmed sur søt saus ogsuppe. Server suppemed grønnsaker først i måltidet, neste omgang server kjøtt delt i skiver med grønnsaker, kokte poteter
Rotfruktsuppemed noe til. Fersktkjøttmed rotgrønnsaker, sursøt løksausog poteter. Legg kjøttet i så store stykker som mulig i en passende stor gryte og fyll med vann til det dekker kjøttet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.