Melboller blir også kalt for klot, krumme eller klubb. Fersktkjøttogsuppe er nydelig husmannskost,. Ved andre servering skal kjøttet skal skjæres i skiver og serveres med en sursøt løksaus, som også lages på suppekraften, grønnsaker fra suppen -og kokte poteter selvfølgelig
Fersktkjøttogsuppe er skikkelig vintermat. Smak suppen til med salt og pepper. Jeg pleier å strimle grønnsaker til suppe, og ha noen grønnsaker i større deler til kjøttet
Med andre ord så er tiden inne for en runde medFerskkjøttmed sur søt saus ogsuppe. Server suppemed grønnsaker først i måltidet, neste omgang server kjøtt delt i skiver med grønnsaker, kokte poteter
Rotfruktsuppemed noe til. Fersktkjøttmed rotgrønnsaker, sursøt løksaus og poteter. Legg kjøttet i så store stykker som mulig i en passende stor gryte og fyll med vann til det dekker kjøttet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.