Fersk suppe med kjøtt og klot
Kraftkost
Kraftkost
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Fersk suppe er typisk søndagsmiddag hos mamma, så det var på tide og prøve selv.
  • Sunn, god, varmende, vintermat for store og små, full av næringsrik KRAFT .
  • 1 1/2 kg storfekjøtt med ben ( ca 800g uten ben) fra forparten (bryst, bringe, høyrygg)
  • vann
  • 2 ts salt
  • pepper
  • 1 lite kålhode
  • 3 gulrøtter 1/2 sellerirot 1 purre
  •  
  • Sur-søt løksaus
  • 2 ss smør
  • 1 løk 3 ss spelt
  • 5 dl kjøttkraft
  • 1 ss eddik
  • 2-3 ss sukker/stevia el annen søtning .
  • salt, pepper .
  •  
  • Melboller / klot
  • 50 g smør
  • 1¼ dl kraft el melk
  • 1 egg 1,2 ss sukker el annen søtning
  • 1/4 ts salt
  • 1/4 ts kardemomme
  • 175-200 g siktet spelt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.