Fersktkjøtt og suppe er nydelig husmannskost,. Ved andre servering skal kjøttet skal skjæres i skiver og serveres med en sursøt løksaus, som også lages på suppekraften, grønnsaker fra suppen -og kokte poteter selvfølgelig
Skum godt av fettet med en øse. Kok opp vann og legg kjøttstykkene i så hele som mulig. La det trekke under lokk til kjøttet er mørt, ca 1. Mens grønnsakene trekker, sil opp ca 5 dl kraft fra suppen og lag løksausen. 1 ⅕ kg kokekjøtt av storfe, f
Fersktkjøttmed rotgrønnsaker, sursøt løksaus og poteter. Legg kjøttet i så store stykker som mulig i en passende stor gryte og fyll med vann til det dekker kjøttet
Neste omgang, server kjøtt delt i skiver med grønnsaker, kokte poteter og løksaus. Sur-søt løksaus. Fersk suppe er typisk søndagsmiddag hos mamma, så det var på tide og prøve selv
Ha i kjøtt og grønnsaker. I dag fant jeg salt lammebog på butikken, og dermed ble det dagens middag. Tilsett deretter fløte, og smak til med salt, pepper og muskatnøtt
Med andre ord så er tiden inne for en runde medFerskkjøttmed sur søt saus og suppe. Server suppe med grønnsaker først i måltidet, neste omgang server kjøtt delt i skiver med grønnsaker, kokte poteter
La løken frese medkjøttet, rør om så den ikke svir seg. Nå er retten kanskje i ferd med å gå litt i glemmeboken, men den bør absolutt frem fra glemselen igjen, for dette er en kjempegod gryterett
I dag ble jeg veldig glad, da jeg var så heldig å få kjøpt fersk uer. Fisken på bildet er servert med smørstekt grønnkål, purre og gulrot, – et godt eksempel på at det enkle ofte er det beste
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.