Ferskt kjøtt og suppe
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • ;1 1/2; kg storfekjøtt med ben ( ca 800g uten ben) fra forparten (bryst, bringe, høyrygg)
  • vann
  • 2 ts salt
  • pepper
  • ;3/4 - 1; lite kålhode
  • 3 gulrøtter
  • 1/2 sellerirot
  • 1 purre
  •  
  • Sur-søt løksaus
  • 2 ss smør
  • 1 løk
  • 3 ss hvetemel
  • 5 dl kjøttkraft
  • 1 ss eddik
  • 2-3 ss sukker
  • salt
  •  
  • Melboller / klot
  • 50 g smør
  • ;1 ¼; dl melk
  • 1 egg
  • ;¾ - 1; ss sukker
  • 1/4 ts salt
  • 1/4 ts kardemomme
  • 175-200 g hvetemel

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.