Fres dette i en gryte med middels varm olivenolje. Lett og god kosemat. Har man en sandstrand i nærheten, så kan man prøve å sanke hjerteskjellene selv
Den smaker litt som anis eller lakris, og er veldig god i diverse vegetar-/grønnsakretter, til suppe med fisk eller kjøtt, som egen kokt grønnsak til middag, i stuinger og salater m
Smak til med salt, pepper og sitronsaft (ha i mer chilipasta om du ønsker det). Når det har blitt mykt, tilsetter du chilipasta og rører dette kjapt inn
Start med å frese sjalottløk og hvitløk i en kasserolle med olivenolje og ha i hjerteskjell. Nyt retten med fersk brød og hvitvin eller lys øl, garantert suksess
Sommermåltidet startet med en frisk salat med syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta medhjerteskjell
Sommermåltidet startet med en frisk salat med syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta medhjerteskjell
De ender opp med å kaste dem, og det igjen gjør at vi kanskje ikke får dem ved en senere anledning. Svært mange i middelhavslandene spiser dem rå, men tilberedt i litt smør med hvitløk er de fantastiske
Så her har jeg prøvd meg på en fennikelsuppemed kokosmelk og en urteolje. Grovhakk fennikel, chili, løk og ingefær og surr det i en gryte med oliven eller kokosolje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.