Pasta marinara – sjømatspagetti med sommarkjensle
Far min sitt kjøkken
Far min sitt kjøkken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • To, tre store skeier olivenolje
  • 4-5 italienske ansjosfiletar
  • ½ til 1 chili, etter kor sterk du liker retten
  • Ein løk
  • 2-3 kvitløkbåtar
  • Eit glas kvitvin
  • 1 kilo hjerteskjell
  • 250 gram ukokte reker eller scampi
  • 300 gram finhakka tomatar på boks (passata)
  • Ein liten neve fersk basilikum
  • Ein stor neve flatpersille
  • Ein skvis med fersk sitronsaft
  • Om lag 400-500 gram spaghetti – aller helst gjerne heimelagd, samt litt ekstra olivenolje til kokinga

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.