Bruk en panne med litt høye kanter. Kutt brokkoli i små biter og hakk løken. I den samme pannen har du nå i pasta, fløte,vann, buljong og hakket tomater + resten av krydderet, bland godt
visp sammen egg og fløte og revet ost å krydder litt med salt og pepper. bland brokkoli, pasta, mais,finhakket løk, skinke , finhakket paprika i en ildfast form
Nå spises den faktisk med litt gusto og ikke bare fordi at Mamma sier det er sunt. En av disse (sulforafan) har også viste seg å ha en gunstig effekt ved Helicobacter pylori infeksjoner ("magesårsbakterien")
Jeg lengter etter å prøve nye oppskrifter, bli kjent med nye ingredienser, inviterer gjester og servere dem noe godt, lage mat som jeg vet at Joakim liker
Jeg har vært på kusr og lært meg å massere brokkolien,ogmed sausen blir dette en smaksbombe. Sammen med andre rå grønnsaker har du her et smaksrikt rått måltid
Vi spiste den med Salma laks. Hvitløk, noen blader spinat, olivenolje og basilikum ble kjørt i stavmikseren, før alt ble stekt/kokt i stekepannen til en salig krem
Her har jeg brukt spaghettini, men du kan bruke hvilken som helst type pasta du måtte ønske. Ha tomater, hakket hvitløk, rødløk og chili sammen med friske urter i en ildfast form
Ha så brokkolien i en bolle og klipp den i små biter med en saks. Her i Spania får jeg kjøpt ferdige brødsmuler blandet med persille til å panere med, er usikker på om dette finnes hjemme i Norge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.