I rett nr 3 i 5 retters menyen er tiden kommet for fennikel. Dette er jo en kamskjell rett, men jeg mener selv at ingrediensen som skinner mest i denne retten er fennikel
Første rett ut i denne 5 retters menyen er en rett som jeg har fått stor inspirasjon fra kokeboken til Rene Redzepi – Noma tid og sted i nordisk kokekunst
Fem gode grunner til å sy klærne selv. 30. 04. 2015 kl. 12. 46 i. Hobby. Ingen kommentarer. 1. Det gir mestring. Det er ikke mye som er gøyere enn når folk spør "Hvor har du kjøpt den fine kjolen
Neste rett ut er en rett med det litt mystiske navnet «Monokrom av rød», men som egentlig kan oppsummeres som – Laks med pepperrotkrem, ørretrogn, syltet løk, rødbet emulsjon, rødbet geleteppe
Fem ting å gjøre en kjedelig påskedag. 04. 2015 kl. 11. 51 i. Blogg. Jeg har så absolutt ikke kjedet meg noen ting denne påsken, den går så aaaalt for fort
Jeg er fryktelig lite kreativ når det kommer til frokoster. Litt fordi jeg sjeldent er sulten om morgenen, mest fordi jeg alltid er seint ute til det jeg skal
Luksuspålgg på fem minutter. Rester av kylling og grønnsaker er utmerket å bruke som pålegg. Jeg synes kyllingsalat er kjempegodt, og den kan varieres både med ulike grønnsaker og krydder
Topp fem på hans liste over hverdagsmiddager. I går fikk jeg tidenes utfordring av kjæresten. Han ønsket seg blomkålsgrateng med skinke til middag, sånn som mamma lager
Skjær kyllingen i strimler og stek den på litt over middels varme i 3-4 minutter - legg til sideHakk løk og paprika og stek dette på middels varme i ca fem minutterTilsett kyllingen, kryddermiks, tomatpuré og vannSkru ned varmen og la det surre i 4-5 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.