MED RISTET SPEKESKINKE OG TOMAT. MED SPRØ GRØNNSAKSGARNITYR. MED PESTO OG BACON. Dette er nesten som å koke suppe på en spiker - få ingredienser, men du verden så smaksrike supper dette er
Velg hva du syr, og hvilke materialer du bruker med omhu. Fem gode grunner til å sy klærne selv. Dessuten er loppemarkeder og gamle bestemødre en gullgruve med uante skatter
Neste rett ut er en rett med det litt mystiske navnet «Monokrom av rød», men som egentlig kan oppsummeres som – Laks med pepperrotkrem, ørretrogn, syltet løk, rødbet emulsjon, rødbet geleteppe
Er du usikker så hør med personen du skal lage mat til. Fem tips hvis du skal ha glutenfrie gjester. Her er fem ting du burde vite hvis du skal servere mat til dine glutenfrie gjester
Ja, mye å henge fingrene i med andre ord. Det er jo spesielt gøy å lage noe med litt "påsketema". Hva med disse >ostekakefylte påskeeggeneHER 51 i Blogg
Tjuvstarter litt på jula med risengrynsgrøt, for May-Lis hadde cravings. Animalsk dyreplageri-melk byttes ut med dyre- og miljøvennligsoyamelk eller ris/havre/hasselnøtt/whatever
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.