Vi nordmenn sliter med å spise minimumsanbefalningene for frukt og grønt. Jeg skal ikke påstå at familien hiver seg ukritisk over alt jeg kokelerer,så denne pasta kjøttsausen er en flott måte å lure flere grønnsaker inn i hverdagen
Dekk bunnen med aliminiumsfolie, og legg deretter bakepapir over ( dette for å skape en lufttett pakke til senere, uten at maten kommer direkte i kontakt med aliminiumen)
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Eg anbefaler alle som kan å kjøpe ei flaske eller fem av aroniasaft. Difor bestemte eg meg for å inkludera den stakkars blomen, og tenkte løvetannen kanskje kunne visa kva han var god for i maten min i staden
Det er ikke alltid det passer med mat som tar mange timer å lage, eller som gjerne koster en del. Det er da det er kjekt å ha noen triks i erme, som for eksempel å bruke kjøttdeig og kål, i stede for å bruke fårekjøtt
Dette er en relativt kompleks rett med ganske så mange komponenter. Jeg syntes det er en morsom rett å lage pga av kompleksiteten av alle komponentene, samtdig som det er fantastisk gode kombinasjonersom er på plass her
Dette tar fire, femminutt. Restane frå søndagssteika – pålegget med same namn, altså roastbiff – er minst like godt som den varme varianten, spesielt opp ei god brødskive med heimelagd remulade, rød løk og sylteagurk
Oppskriften på sjokoladesausen kommer fra Paul Hollywood. Stek biscottipølsene ved cirka175 grader i 25 minutter. Legg skivene tilbake på stekebrettet med snittflaten opp og stek dem videre i 10 minutter
Selvom kanskje de fleste rettene er uoppnålig for de fleste av oss, kan man i det minste dra litt inspirasjon både fra teknikker, kombinasjoner og ikke minst anretning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.