I dag byr jeg på etkjempegodt brød på morgenkvisten. Brødet er ikke så altfor grovt, men grovt nok til at det passer fint som frokostbrød, til matpakken og som brød ved siden av supper og gryter
Foreløpig vil dette da gjelde Follo. Vet du om noen steder i mitt område. Askim ligger jo ikke så veldig sentralt plassert, og det var faktisk litt lenger enn jeg trodde
Det ble, som Beate skrev, etknall-godt brød, som egner seg som tilbehør til salat og grillmat. Stille, men etter opprydding, klesvask og klesrydding har jeg klart å sette meg ned for å nyte det fine sommerværet igjen
Fortsatt syns jeg det er godt selv om det er sjelden det kommer på matplanen. Vi kunne kjøpe dem med salat og skinke/reker og god dressing hos bakeren, i delikatessen, i kafeteriaer og på skoler
Noen barn er ikke glad i frø i brødet, og da er detteetgodt alternativ da. Det er kun solsikkefrø i det, men det kan sløyfes, eller byttes ut med mer havregryn f
Før Cottage Cheese og lettrømme blandes, bør man forsøke å mose osten så godt som mulig for å slippe klumper (et tips er å helle osten ut på en plastfjøl og mose med gaffel)
Her kommer et tips til godt tilbehør som lages på grillen samtidig med at resten av maten grilles. Så snart solen titter frem og det har blitt noenlunde akseptabel temperatur, så griller vi
Han har lagetet helt fantastisk brød, som ikke bare smaker godt, men som også er sunt. Terje, som har bloggen Nettbakeren, er en av mine favorittbakere
Etgodt og grovt brød som ikke krever elting. Kan det bli bedre enn det. - 650 g sammalt hvete. - 100 g hvete helkorn. - Sett til heving i 1 time. - Sett ovnen på 200 grader (185 grader hvis varmluft brukes). 650 g sammalt hvete. 100 g hvete helkorn
I januar er detgodt med lettere mat etter julens tradisjons mat. Etterfetekjøttretter og desserter, fløtesauser og sukkerfylte kaker er folk flest sugen på noe lettere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.