ostegratinerte hasselbakte poteter, stekt løk, brokkoli og fløtesaus. Server Biffen med stekt løk på toppen og litt kryddersmør og deilige Hasselbakte poteter,brokkoli og fløtesaus
RosemarinPaprikaTimianChiliHvitløkJeg prøvde meg også på litt alternativt tilbehør - sprø gulrotchips som jeg stekte med litt salt/pepper/rapsolje i ovnen sammen med litt søte eple/sjalottløk/honning
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Smak til selleri- og potetstappen med salt og kvernet pepper. Selleri- og potetstappe. 600-800 g tykk og fin skreifilet, helst kun ryggstykket med skrapet skinn
Stekt ris. Da passer det fint med stekt ris. Related Stekt ris. I dag ble det litt rester til middag. I går hadde vi vårruller, og derfor ble det en del ris til overs
Hvis det er vanskelig å steke skiver – marinér en hel entrecôte og stek den hel. En hel Entrecôte. La kjøttet hvile i romtemperatur ca 8-10 timer eller natten over. Når temperaturen på steketermometeret når 55 grader slår du ned varmen i ovenen til 50-55 grader og lar kjøttet hvile
Retten er fargerik og frisk, og full av gode thai-smaker. Stek på medium varme, under omrøring, til væsken er fordampet, og til ananasen begynner å bli brun i kantene, ca
Stekt kveite med kantareller og blåbærsaus. Stekt kveite med kantareller og blåbærsaus. Skrap skinnet på kveiten, dryss kjøttsiden med salt og la den ligge i 5-10 minutter. Så kanskje en Battenfeld Spanier Mölsheim Riesling Trocken 2012 til 189,- kroner. fisk, Kantarell, kveite, stekt kveite 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Fotograf
Noe av det jeg er aller mest glad i av mat som er rask å lage, er stekt ris. Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.