Kyllingfilet ble stekt på middels varme med litt rapsolje i en stekepanne i biter. Pitabrød (fullkorn) ble stekt som anvist på pakningen i ovenen før servering
Her kan du selvfølgelig bruke ferdig stekt kyllingfilet i biter. Ikke nødvendigvis supersunn med nazi regime, men andre middager enn del vi vanligvis har
Jeg serverte fiskepuddingen med kokte poteter, en god gulrotstuing med erter og sprøstekt bacon. Du kan selvfølgelig bruke ferdig stekt fiskepudding, men den du lager selv blir mye bedre og inneholder som regel mye mer fisk enn fiskepudding, som man får kjøpt ferdig
Jeg lager en lik versjon, nå med litt andre ingredienser på tilbehørtallerknen. Dette paker jeg deretter ut og steker i en varm panne med smør, slat og pepper
Da er vi i gang med prosjekt "suppeuke" her hjemme - hvor min plan er å teste ut flere ulike supper. Det skal bli deilig å spise litt lett mat fremover med masse ferske råvarer i supper laget med hjertet
Frisk og deilig middagsrett med biff - rett og slett en stor suksess. Asiatisk biffsalat (entrecôte). avocadomangovårløkpaprikaruccolatoppet med litt kecap manis (søt soyasaus)Jeg lagde 2 porsjoner direkte på tallerknenJeg lagde også 2 dressinger, en mild og en spicy. Kjæresten stekte entrecoten, men den ble først saltet og peppret, så stekt på høy varme i 2-3 min på hver side
Krydre laksen med salt og pepper. Liker du stekt laks. Stek laksebitene med skinnet opp. Når undersiden har blitt litt gylden kan du snu fisken med skinnet ned
) Bare følg med her. Disse bruner du bare lett i en tørr panne på middelsvarme med litt salt. Kutt opp grønnsakene du tenker å servere sammne med burgern
Da jeg handlet i dag ble liksom blikket mitt tiltrukket av en kasse kantareller, de så så lekre ut at jeg bare måtte ha med meg litt hjem, og sammen med noen aromasopp måtte de få følge av et godt kjøttstykke, da ble det entrecote med peppersaus, lune sherrytomater og røstipoteter, et godt følge til soppen
Kanskje maten og serveringen er litt mer jordnær, litt nærmere husmannskost og med større porsjoner enn det tradisjonelle franske kjøkken, men uansett nydelig velsmakende og med mange variasjoner
Kjevles så ut på en stekebrett med bakepapir. 2 pk hakkede tomater med urter og hvitløk. Om du får lyst på pizza og har fornuft nok til å ikke velge de "ferdige frossen pizzaene" så er dette oppskriten på en god pizzadeig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.