Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
Enten smører du hele lefsen, bretter den i to, smører ene halvdelen og bretter den igjen i to. Julen omkranser oss med sin lune stillhet,og i førjuls-tiden passer det godt å bake lefse
Ikke er det vanskelig heller og man kan lage den akkurat slik man liker den best. Ha nesten all smøret og melken over melblandingen og bland godt med en sleiv eller hånda
Ha det enten i begeret som følger med stavmikseren eller i et relativt smalt og høyt glass. 1 ts hvitløkspulver eller 2 fedd hvitløk 2 ss sitronsaft 1 ts Dijon-sennep 5 eggeplommer 3 dl nøytral olje Havsalt
Det letteste er selvsagt å bruke kyllingfileter du slipper å skjære opp, men siden Stange leverer enten hel kylling, eller kyllinglår, så var valget enkelt for meg
Enten å ha dem på bordet til dine gjester, å gi bort som en førjulsgave, vertinnegave etc. Men du kan også dyppe dem i sjokolade eller sprøyte på sjokolade
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.