Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Eller bland godt med hendene om du ikke bruker kjøkkenmaskin
Det er alltid kjekt å ha butterdeig liggende i fryseren, de er så enkle å fylle med godsaker og så smaker det jo så godt, som disse deilige wienerbrødene
Kaken er laget på gjærdeig og fylt med godsaker som vaniljekrem og deilig smørkrem. Den egner seg godt til frysing, men som med all gjærbakst smaker den absolutt best nystekt
Det er godt med loff til skalldyr, salat, supper og andre ting, og selvfølgelig er den du baker selv den aller beste, derfor er det greit med en oppskrift på loff som er enkel å bake
Vi er gjerne med å feirer. Ferdig vaniljekrem eller så finner du oppskrift på hjemmelaget her. Bollene blir saftigere og luftigere om du klarer å bake med en deig med mindre mel
Ha så væsken over gjæren og rør godt med en gaffel så alle klumpene løser seg opp. Tilsett så litt av melet og bland med en gaffel, tilsett litt til av melet før du tilsetter halvparten av smøret
Ekstra moro blir det når resultatet blir så godt, og jeg kan dele oppskriften og bilde med dere. Dette passer perfekt til påskelunsjen, hva med å bake dette til helgen
Dessuten – hvis man har problemer med glutenintoleranse, så vil spelt være ett bedre alternativ. Dekk bakebollen med en kjøkkenhåndklede eller plast og sett til heving på et lunt sted (vi bruker varmtvannstanken
Bollene du bare må ha. 21. 02. 2017 kl. 08. 08 i. Oppskrifter. Ingen kommentarer. Jeg og kjæresten min bakte boller i helgen, og vi har funnet ut at vanlige boller er ok, og det samme gjelder egentlig kanelsnurrer
Disse nystekte, myke bollene med fløyelsmyk eggekrem og søt dekor. 900-1000 g hvetemel (begynn med minste mengde). 1 pk piano vaniljekrem blandes med 1 eggeplomme og 1 ts vaniljesukker, gjerne med ekte vaniljekorn fra Madagaskar. 1 1/2 cm tykk og trykket ut boller med en Norgesglassring. Pensle med sammenvispet egg, lag en grop i midten av bollene og legg 1 ss vaniljekrem i hver. Rør ut 3 dl melis med LITT vann, smør det rundt fyllet og dypp bollen i kokosmasse i en dyp tallerken. 900-1000 g hvetemel (begynn med minste mengde)
Hornene er fylt medvaniljekrem og kan godt fryses, men er absolutt best nystekte. Man finner også mange gode oppskrifter som ikke er en «tidstyv», med andre ord, midt i blinken for meg i en ellers travel hverdag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.