Kanskje fordi hønsefrikase var noe som hørte tilsjeldenheten. Lørdag ettermiddag hang jeg over frysedisken på Meny og lurte på hva jeg kunne diske opp med til middag
Og når det kjem til dessertar, stolar eg på franskmenn tvers gjennom. Til og med franskmennene kunne ikkje finna ein betre måte å beskriva desserten på enn å berre kalla han perfekt
Jeg har sittet lenge på denneoppskriftensom jeg fikk i innboksen min for en stund tilbake. Da er det bare å ha de oppi enblender eller foodprosessor sammen med salt og evt hvitløk/krydder og kjør til du får en god konsistens
Gulatingloven påla hver gård å ha så mye malt somvekten av husbonden og frue tilsammen. Onde tunger hevder at Island ble befolket av nordmennsom ikke klarte å oppfylle maltkravene og flyktet til sagaøya
Blendtilen glatt tomatsaus. Stek først løk og gullrøtter tilløken blir blank. Tilsett så paprika. Hell kalde tomater på boks i enblendersammen med grønnsakene
Hver gang det legges ut nye how-to videoer på YouTube kommer jeg til å oppdatere det på en ny katagori som heter “Video – Youtube”, slik at du alltid finner fram til rett blogginnlegg når du ønsker å se hvordan jeg dekorerer cupcakes og kaker
Så over tildagens middag. Litt om mitt treningsprogram og den sunne middagen. Trening og kosthold. Etter dagenstreningsom satte sine dype spor, var det middag
Har alltid vært veldig trofast til tacolefser og shell. Men når det faktisk gikk opp for meg hvor mange rare stoffer det er i lefsene, testet jeg tacosalat
Den er typisk brukt som forbedrer, tilbehør eller for å forsterke vanlig mat. Det store spørsmålet blir, hvilket tilbehør kan man ha når man ikke skal bruke sennep og/eller ketchup
Jeg prøver å ta opp noen av de gamle "spaltene" jeg hadde, samt spe på med nye interessante tema - men jeg ønsker også innspill fra dere hva dere ønsker å høre om
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.