Min svigermor hadde med en oppskrift på lavkarbo brød laget med blant annet aubergin-mel. Idag har jeg testet enny type mel som jeg aldri har hørt om før sviger-familien fra Brasil kom på besøk til jul i fjor
Har hatt deilige matpakker hele uken av dette brødet. "Non knead bread" er populært for tiden, og har du en gryte med lokk til å steke dem i, er nok det best
Brød stekt i leirgryte er toppen. Bedre brød finnes ikke. -). Ønsk deg en Römertopf/Schlemmetopf til jul. Når brødet er ferdig hevet, tar du leirgryten ut av ovnen, dette er kjempevarmt, bruk grytekluter, og hvelv deigen oppi melstrødd form med skjøten ned
Brødet er mildt og saftig, enkelt å lage med eneltefriemetoden, og er et godt hverdagsbrød. I henhold til Brødskala-kalkulatoren til Opplysningskontoret for brød og korn ender du opp med et halvgrovt brød med dennemelblandingen
Og hva med å varte opp med søtpotet-brød på lørdags- eller søndagfrokosten. Dette er noe jeg selv har villet prøve lenge, heltsiden jeg så en oppskrift hos Linda Stuhaug
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.