Mmmmm - en vegetarutgave av bakteegg, med hot tomatsaus og himmelske brød ble resultatet ♥. I dag hadde jeg lyst på egg, det er jo påske -og da skal man spiseegg
En litt annerledes måte å spiseegg på. strimler av spekeskinke, revet ost, stekt løk, små biter av sprøstekt bacon, stekt sopp, hakkede tomater og vårløk eller littfriske urter
Stek baconet litti pannen før du legger det som en kant rundt muffinsformen. Denne frokostretten liknerlitt på frokosttertene jeg har blogget om tidligere
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte epler med mørdeigslokk", og jeg ser meg ikketilbake. Jeg har fått en ny stjerne på desserthimmelen, og den er alt hva man kan ønske seg av en avslutning på måltidet
Jeg har funnet mange oppskrifter på "djevel egg", men for meg blir dette til syvende og sist mer en fin måte å lage en enkel fingermat eller ølmat som jeg like å kalle det
Fyllet ieggene kan gjøres så "hot" du vil ved å tilsette mere tabasco eller en annen "hot" saus, jeg har brukt en saus som heter piripiri og er ganske sterk
I dag skal jeg dele hvordan du kan lage bakte doughnuts, eller kake-doughnuts som de også blir kalt. Doughnut eller donuts begynner å bli mer og mer populær i Norge(og England)
Gratinerteegg er både sunt og raskt å lage. Mandager er perfekt dag å rydde i kjøleskapet. Gi et raskt oppkok før du har i mozzarellakuler (eller annen ost) og knekker over eggene
Innbakteegg passer like godt på frokostbordet, i lunchboksen eller på koldtbordet. Leggeggenei en kasserolle, ha i så mye kaldt vann at det dekker eggene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.