Dette var vel ikke så vanskelig. Til ogmed Henrik Ibsens hadde et forhold til oksesteken. Siden kommer doktor Stockmann inn og snakker begeistret om steken
Dette er en enkel dessert som jeg testa på en liten matleveranse i går. Fikk i dag tilbakemeldinger om at Furkunnjfingermaten smaka fortreffelig og desserten bestod testen med glans
Dette valget angret jeg bittert på etter å ha stått ved kjøkkenbenken og rensket kjøttet. Kjøttet ble stekt litt, før jeg helte over fløten og hadde på krydderet
Jeg er helt gira og kommer nok til å eksperimentere litt meddette fremover. Ha melet i en bolle, lag en liten grop i midten og ha egget oppi, rør med ei sleiv eller slikkepott til massen begynner å bli rimelig fast
Med fare for å høres ensformig ut så må jeg si det igjen, det var en lunsj og ei venninne på besøk. Det ferdige resultatet ble aldri foreviget, dressingen derimot fikk behørig oppmerksomhet
Dette er ikke roastbiff, det er kokt oksekjøtt. Modernismen i form av “Sous Vide”, kombinert med jakten på “perfekt” stekt roastbiff og større profitt har fullstendig pulverisert min barndoms-luksus
Jeg lagde så mange varianter at det ble en artig overraskelse for hver bit man spiste. ) De var kos nok gjennom hele romjula for meg og familien, så klart sammen med marsipanen og annet julegodt
Et utgangspunktDet var et slagord i gamle dager , men brukbart i vår tid og. Imens kutter du en fenikkel i tynne skiver eller strimler og surrer i stekepanna over svak varme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.