Og ikke minst GODT. Jeg er helt gira og kommer nok til å eksperimentere litt med dette fremover. Dette holdt akkurat til to små munner, så til en familie på 4 ville jeg nok tredoblet oppskriften. Da heller du den ut på bordet og knar i ca 5 minutter til, til den blir fast og fin med sprett i. Vi har verken pastautstyr eller noe som kan ligne i hus, så jeg kjevlet den til den var 2 mm tykk og så fikk ungene lage strimler med pizzahjulet, litt ymse størrelser ble det, men det gikk fint. Kok i 2-3 minutter og vips
hvem skulle trodd at det var SÅ godt. Ja, hvem skulle trodd at brødpudding var SÅ godt. en loffbit helt nede i formenHold litt på dem så de får trukket til seg av eggestanden Stek i ovnen på 175* ca 20-25 minutter, sjekk at den akkurat er stivnet, ikke mer
Dette er mer en thailandsk versjon. Det er mange varianter av vårruller som lages og serveres, fordi man kan velge så mye forskjellig fyll og wrap til vårrullene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.