18. mai
og mandag. Dette er hva du trenger for å komme deg ovenpå igjen etter årets nasjonaldagfeiring. Og med "du" mener jeg i grunn "meg". Ikke et vondt ord om champagne, men i dag bytter jeg lett ut gårsdagens boble
Så tusen takk alle dere som var med å gjøre dene dagen til en stor dag for Nikolai. hvetemel (du kan bytte ut deler av melet med grovere mel og/eller for eksempel havregryn)
I tillegg til å være dagenderpå-mat er det en perfekt lavkarborett, for de som bedriver sånt. Noen synes sikkert tanken på å spise rått kjøtt er både ekkelt og sært, men for meg er det bare sexy
Du gjør kroppen en stor tjeneste, for den får hvile i disse tre dagene. For noen år siden trente jeg veldig mye, men etter en stund ble jeg lei og trente en-to dager i uken
Men det er ikke alltid like stas å våkne sliten og en smule forspistdagenderpå. Julemiddagenforsyner jeg meg ofte av to ganger og dessert har jeg en egen mage for
Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Ingredienser. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala
Dagens lavkarbo middags tips. 13. 08. 2017 kl. 15. 32 i. Lavkarbo middag. 8 kommentarer. Hei. Det er jo så masse god blomkål i butikkene nå og da passer det fint med en blomkålrett
Dagens sunne mat tips. hjemmelaget sashimisalat. 17. 10. 2016 kl. 18. 10 i. mat. 4 kommentarer. Hei. Sashimisalat er det beste som finnes, veldig enkelt å lage og passer hele året
Er det noe dere bør prøve er det søtpotetsuppe, for gurimalla så godt det er. Dagens middagstips. Etter jeg fikk smaken på det for første gang har jeg blitt helt frelst, det er jo sååå næringsrikt, fargerikt, mettende, lett å lage og en fryd for både synet, kroppen og ganen
Surr bacon rundt hver kylling filet og stek på middelshøy varme i en stekepanne, snu de forsiktig innimellom så de blir stekt på alle sider, Pass på at de er gjennomstekte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.