1/3 sitron. 3 cm ingefær. 1/3 sitron. 3 cm ingefær. 18. mai og mandag. Dette er hva du trenger for å komme deg ovenpå igjen etter årets nasjonaldagfeiring
3 stk grønnsakspølser (Leiv Vidars fra Rema 1000). ca 3 ss økologisk hvetemel. Ha pølser skjært i terninger og små brokkoli og blomkål buketter (skjær bukettene gjerne i 2 eller 3 deler) oppå og dytt de litt ned i sausen
Ingredienser. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala
Dagens sunne mat tips. hjemmelaget sashimisalat. 17. 10. 2016 kl. 18. 10 i. mat. 4 kommentarer. Hei. Sashimisalat er det beste som finnes, veldig enkelt å lage og passer hele året
30 kommentarer. 30 kommentarer. Dagens middagstips. kylling stroganoff. 27. 09. 2015 kl. 12. 29 i. Blogg. Hei. Dagens middagtips er kylling stroganoff som er raskt å lage fra bunnen av, og er en kjempegod søndagsmiddag
3 ts kremfløte. 3 dl kremfløte. (i 3 - 5 minutter) til massen former seg til en ball, og den har fått en glatt overflate. La det være minst 3 cm mellom hver ball. 3 ts kremfløte. 3 dl kremfløte
31 i. Dagens sunne middagstips. gryterett med kjøtt og rotgrønnsaker. 05. 01. 2016 kl. 12. Blogg. 22 kommentarer. Hei. Dagens middagstips er en gryterett med kjøtt og rotgrønnsaker
37. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 3 egg 2 ss vann 3 asparges 1/3 purreløk 1 ss smør 1/3 paprika 1 ss mais 4 skiver salami 4-5 skiver gulost. 3. 3 egg. 2 ss vann 3 asparges 1/3 purreløk 1 ss smør 1/3 paprika 1 ss mais
På travle dager hvor du har lite tid eller overskudd til å stå lenge over grytene er det greit med ferdig preparerte grønnsaker som denne lapskausblandingen fra feks Coop
03. 03. Dagens mat-tips. kikertsnacks. 09. 2015 kl. 40 i. Blogg. 24 kommentarer. Hei. Dagens snacks tips er supersunt, enkelt og raskt å lage nemlig kikertsnacks
23. 36 i. 1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperJeg steker kjøttet for seg, Surr så løken og hvitløken til det blir gyldent i en egen tykkbunnet kjele og ha i resten. Når dette har fått stått å putra i 30-40 minutt, så finmoser jeg det med stavmikser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.