For å delta må du bare skrive i kommentarfeltet at du vil være med og huske å legge igjen email adressen din (bare jeg vil se den) også vil du bli kontaktet av meg via email og du vil der få vite mer eksakt hva dette opplegget går ut på
Jeg elsker havregrøten min, og detgår aldri en frokost uten for å si det sånn. Det er i hvert fall etter min mening en perfekt start på dagen, og kroppen er veldig fornøyd med å starte dagen med et slikt måltid
Jeg gjør ikke det, men skyller flaskene godt om de har vært i oppvaskmaskinen. Fermenteringstrenden har kommet for fullt og fjor var det mye snakk om Kombucha, men nå er det vannkefir som er det hotteste, og som også er er min favoritt
Ha i oppskåret rødløk og bland detgodt sammen. Jeg vil også samtidig benytte anledningen til å takke alle som fant veien til Marias Salt & Søtt etter forrige gjesteinnlegg (du finner det her), og ønske alle nye lesere velkommen inn i mitt univers fylt med herlig mat
Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner. Mormor lagde akkurat slike tykklefser på den vedfyrte takken i bakstehuset på gården i Gudbrandsdalen
Sett det til marinering i kjøleskapet i minst en time, eller helst i over natta. I denne oppskriften endte jeg opp med å bytte ut kotelettene med skiver av lammelår siden jeg var litt sein hos slakteren, men det fungerte greit
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.