Det steikte kjøtet
Alt godt
Alt godt
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 800 g mørbrad i 1 cm tjukke skiver
  • 3 ss mjøl
  • 1 ss salt
  • 1 ts peppar
  • 1 dl madeira eller annan dessertvin
  • 2 ss soyasaus
  • 3-4 dl vatn
  • 1 ss maisennamjøl
  • Potetmos
  • 1 kg poteter
  • 50 g smør
  • 1 dl seterrømme eller crème fraîche
  • gulrøtter
  • persillerøtter
  • fenikkel
  • 200 grader Skrell gulrøtter og persillerøtter, og del dei i grove bitar. Skrell løken, og del den i båtar. Del fenikkelen i båtar. Legg grønsakene hulter til bulter i ei eldfast form, og ringle over olivenolje. Dryss på godt med salt og peppar, og bak grønsakene på 200 grader i rundt 40 minutt Å lage denne middagen tek ikkje så lang tid, det er grønsakene som brukar lengst tid på å bli ferdige. Så mitt tips er at du byrjar med dei, og når du har fått dei i omnen set du potetene på kok. Lykke til med middagen!

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.