Stek kyllingen i godt med olje i en wokpanne på høy temperatur. Kylling i hjemmelaget sursøt saus. Sausen skal koke en time, men den kan man lage dagen før for eksempel
Kjøttboller i brun saus, små erter, brokkoli og litt gulrøtter. I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar
Nå har grønnsakene og kjøttet gjort jobben sin – nå vil vi bare ha selve kraften. Da spiser man ikke bare en god middag med god saus, men for hver eneste bit smaker man på stoltheten og gleden over å selv ha jobbet frem noe som er så godt
#saus #brunsaus #hjemmelaget #oppskrift #søndagsmiddag #kjøtt. Brun saus, så enkelt, og så godt. Saus. En reprise som viser hvor enkelt det er å lage brun saus, uten pose
Om du ikke vil bruke margarin, kan du basere sausen på stekefett fra kjøtt. Jeg surrer hakket løk eller sjalottløk i melkefri margarin eller stekefett fra kjøttet, og har så i kraft/fond
En deilig, fyldig sausmed smak av deilig andefett. Under stekingen lot vi fettet og kraften fra anden dryppe ned på et stekbrett med hvitløk og laurbær og rotgrønnsaker, slik at det fikk enda bedre smak
Sausen kan du bruke til både kjøtt og fisk, og når du lager lasagne eller til feks ovnstekt blomkål. Eller til ovnstekt blomkål og skinke/bacon er det også veldig med en hvit saus som tilbehør, oppskrift finner du HER
Kyllinglår med hasselbaktepoteter fra hagen, salat og sursøt saus. Sursøt saus til kylling. Kyllinglår med hasselbaktepoteter fra hagen, salat og sursøt saus
Intet saftig kjøttmåltid er fullkomment uten en tykk, deilig saus. Så når sauseskålenmed dampende, smaksrike herligheter går rundt bordet, så sender hun den rolig videre, og er fornøyd
Kjøtt og poteter er digg, men det blir ikke ordentlig fest uten ordentlig saus. Den er fyldig og smaksrik og setter en ekstra god spiss på kjøttmåltidet
Stek kjøttdeigen og surr løken med mot slutten av steketiden. Jeg bruker den i lavkarbo lasagne, moussaka, som pizzafyll og sammen med Miracle nudler, som er "pasta" laget av roten til en japansk plante
Så i dag har jeg laga rød saus, sånn at vi kan kose oss med riskrem i mårra. Ha potetmelet i et glass med lokk og ha i litt vann, rist til melet har løst seg opp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.