Sprøstekte torsketunger er noe av det aller bestejegkanspise og står alltid på menyen når jegreiser hjem tilmin mor som bor ved detheftige og lunefulle Stadhavet
Det hele resulterte uansett i en smaksrik og deiligsommer-pai som jeg herved deler med deg J. Kjøpte meg en skikkelig robust pai-form på Glassmagasinet, og hadde lyst til å ta den i bruk med det samme
Jeg husker den fra mange koselige stunder da jeg var liten og det var for meg verdens beste kake. Det er en luftig og myk kake med helt nydeligtopping med kokos og brunt sukker som blir en slags myk søt karamell
Du kanselvfølgelig lage pestoen fra bunn av også, det har jeg tenkt til å gjøre neste gang. Og det er nettopp fra denne jeg har fått inspirasjontil å lage min egen
Man kan bruke det melet man ønsker jeg har sett alt fra kikertermeltil hvetemel. Uten litt blyghet en gang så må jeg være ærlig å si at jeg elsker virkelig ny spennene matretter, problemet er bare det at jeg klarer for dundre meg ikke å uttale hva retten heter
Når jeg skal spisedet på restaurant, går jeg mellom bordene og spionerer. dettekan slå begge veien. Enten er detteskikkeligdårlig eller så er detskikkelig bra
bildet lånt herfra tiljeg får laget mitt eget. Ellers kandet lett koke over, og det er ikke så gøy. Ha i resten av ingrediensene og la det koke under omrøring HELE tiden
Jevn ut blandingen på et stekebrett med bakepapir og detbeste er å jevne ut med fuktet håndflate. Det er viktig å huske på to ting etter at man har lagt inn knekkebrød i ovnen
De av dere som følger meg på de ulikesosialekanalenemine og kjenner meg litt vet at jeg også er ganske så avslappet til både sjokolade og andre go´saker selv i en ukedag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.