Du kan puttefleregrønnsaker, ris,poteter - ja hva som helst oppi -sånn at maten hadde vært serveringsklarnå, men denne gangen valgte jeg å lage tilbehøret ved sidenav som ble kålrotstappe og kokte poteter
og en ny måteåtilberededeter kjærkomment. Det sto detder hvor jeg fant oppskriften,. Ta utav ovnen og skvis over en god skvett sitron, litt mer olje og noen basilikumblader som duriver i biter
Detteer en fin basisoppskrift med rom for et vell av variasjon- noe jeg liker. Nåer ikke jeg lavkarbo-entusiast, men jeg har kastet meg pålag-din-egen-majones-bølgen
Jeg forelsket meg helt i chimichurri etterå ha spist det mye påvårstamsted-restaurant i Estepona i Spania som serverer Argentinsk mat (og verdensbeste biff
Det hele resulterte uansett i en smaksrik og deilig sommer-pai som jeg herveddelermed deg J. Kjøpte meg en skikkelig robust pai-formpå Glassmagasinet, og hadde lyst til å ta den i bruk meddet samme
Og det som erså genialt er at den kan brukes både som pizza- og pastasaus også. Detersupert – selv om kjøpe-ketchupeneinneholder mye sukker og kommer i kjipe plastflasker
Nåhardet seg slik at billigkjedeneher i landetselgerbåde ribbe og kalkun med tap til jul. Men jeg kan garantere at detsmaker nydelig med grillet kalkun
Vi lovet å legge ut oppskriften slik at alle kunne få muligheten til å lage den gode suppa, og detpasser jo fint nå som de beste gresskarene eråfå kjøpt
Laget av gelatin og fun-light – med andre ord såvelgerdu smaken helt selv. Ett-bens strakmark. Hvem, hva, hvor kommer jeg selvfølgelig til å rope ut høyt med en gang jeg kan
Kjempe-godmed et par skiver gulost på. *Ønskerdere en fin-fin dag. Mens deigen hevet laget jeg en hvitløksolje(olivenolje/peanutolje/ett fedd most hvitløk)Nården var ferdig hevet prikket jeg dypehull i deigen og penslet godt med oljen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.