Denne kaken passer perfekt til et juleselskap. Franciska Munck-Johansen. Den er i tillegg svært enkel å lage og den kan gjøres ferdig flere timer før servering
Men her hjemme finner du den også med flere ben, litt avhengig av størrelsen på lammet. Del med vennene dineFacebookGoogleTwitterSkriv utE-postLinkedInLik dette
At en kan lime sammen huset uten å bruke glohet karamellsaus synes jeg er en veldig fordel – denne glasuren limer og støtter PERFEKT, og har en utolig evne til å fylle ut hull her og der… Ja hun loser deg gjennom monterings- og glasurpynteprosessen
Vær på vakt hele tiden. Omsider vil marengsen se ferdig ut, da kan du åpne døren og kjenne med fingeren om marengsen er stiv, er den stiv - kan du slå av ovnen og la ovnsdøren være på gløtt under hele natten
Denne kaken minner utseendemessig litt om suksessterte, men smaken er en helt annen. Nøtter med mørkt skall eller farge(som pistasjenøtt) kan sette litt farge på fyllet så velg gjerne lyse nøtter som macadamia, cashew, avskallede mandler, -pekan eller -hasselnøtter
Steketiden avhenger på størrelsen på pepperkaken. Sjokoladen og valnøttene utgjør ca en håndfull hos meg, men det kommer helt ann på om du vil ha det i
denne gangen kommer det en oppskrift på det ingefærølet som skal drikkes her i julen. -Phvis du har gjort alt riktig, i hvertfall med sukkerkuløren skal fargen være slik
Suksessterte er ikke forbeholdt kun påskehøytiden. Suksessterte, suksesskake eller gulkake som mange kaller den i Trøndelag har en karakteristisk deilig og søt gul krem med glutenfri mandelbunn
Gratis konfekt. Jeg skal snart i gang med å lage årets julekonfekt, og ønsker i den forbindelse å gi vekk tre konfektesker til tre heldige vinnere som blir trukket på mandag 17
Jeg brukte oppskriften jeg allerede har på Red Velvet Cake (sjokoladekake), men lagde dobbel oppskrift og farget én røre rød og den andre blå, begge med fargepasta fra Wilton
Jeg hadde grugledet meg veldig på forhånd, men løpet gav meg tidenes go´følelse. Jeg var på jentetur i Gøteborg og bestemte meg for å trosse berg- og dalbane skrekken min som jeg har hatt siden jeg var liten
Velkommen. I dag legger jeg ut en cupcakewrapper jeg har laget til Halloween – jeg tenkte det kanskje kunne være noen som hadde lyst til å bake cupcakes, og da synes iallefall jeg at det gjør seg VELDIG med wrappere rundt muffinsformene
- Begynn med rømmedressingen, den har godt av å stå litt. Det har blitt mer og mer populært på restauranter å servere tacos ferdig dandert i tacoskjell eller -lefser, og det ser jo veldig stilig ut
- Begynn med rømmedressingen, den har godt av å stå litt. Det har blitt mer og mer populært på restauranter å servere tacos ferdig dandert i tacoskjell eller -lefser, og det ser jo veldig stilig ut
Den første i hver måned pleier jeg å oppsummere måneden vi akkurat har lagt bak oss. Listen nedenfor speiler derfor godt både hva som var populært akkurat der og da – og hvilke innlegg som har vist seg mest holdbare over tid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.