Dagens sunne middags tips. 3 stk grønnsakspølser (Leiv Vidars fra Rema 1000). ca 3 ss økologisk hvetemel. Ha pølser skjært i terninger og små brokkoli og blomkål buketter (skjær bukettene gjerne i 2 eller 3 deler) oppå og dytt de litt ned i sausen
Dagens middag. 34 i. 2 kjøttdeig3 ss potetmel2 ts malt ingefærkrydder1 ts malt muskattnøtt1 stor klype maldon saltSmak til med pepper. 3-4 dl melk. Da deler jeg gulrota i 2 på langst, deretter igjen i 2 på langst
Ingredienser. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala
Speltlompelasagne (3-4 personer). 3 ss tomatpure. Stek i 25-35 minutter til osten har smeltet og er gyllen. #middag #speltlompe #lasagne #speltlompelasagne #oppskrift #mat #sunt #enkelt 3-4 personer. 3 ss tomatpure
Dagens sunne mat tips. hjemmelaget sashimisalat. 17. 10. 2016 kl. 18. 10 i. mat. 4 kommentarer. Hei. Sashimisalat er det beste som finnes, veldig enkelt å lage og passer hele året
Dagens middagstips. La den etterheve i 20-30 minutter. Stekes på nederste rille ved 225 grader i cirka 30-40 minutter. Ovnen min brukte 30 minutter, så følg godt med slik at foccaciaen din ikke svir seg. 53
3 ts kremfløte. 3 dl kremfløte. (i 3 - 5 minutter) til massen former seg til en ball, og den har fått en glatt overflate. La det være minst 3 cm mellom hver ball. 3 ts kremfløte. 3 dl kremfløte
37. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 3 egg 2 ss vann 3 asparges 1/3 purreløk 1 ss smør 1/3 paprika 1 ss mais 4 skiver salami 4-5 skiver gulost. 3. 3 egg. 2 ss vann 3 asparges 1/3 purreløk 1 ss smør 1/3 paprika 1 ss mais
Dagens sunne middagstips. super enkel lapskaus på 1, 2 og 3. 53 i. Lapskaus på 1,2 og 3. 2-3 dl vann til ønsket konsistens. 3) Tilsett suppe og lapskausblanding og litt og litt vann mens du rører innimellom. 53 i. 53 i mat. 3) Tilsett suppe og lapskausblanding og litt og litt vann mens du rører innimellom. 53 i mat
Dagens middag. 23. 36 i. 1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperJeg steker kjøttet for seg, Surr så løken og hvitløken til det blir gyldent i en egen tykkbunnet kjele og ha i resten. Når dette har fått stått å putra i 30-40 minutt, så finmoser jeg det med stavmikser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.