2 sjalottløk, finhakket2 fedd fersk hvitløk70 g bacon1 kvist rosmarin 4 ss solbærsyltetøy50 g bringebær (frosne er helt ok)1 pose frosne selskapserter1/2 dl matfløte1 dl nøttesmør (klarnet, brunet smør. 1 gulrot i store terninger1 bit sellerirot (ca eple-størrelse) i terninger1/2 purre i skiver1 gul løk i biterKok opp grønnsakene med 4 dl vann. 1/2 dl matfløte. 1/2 purre i skiver
Nydelig symfoni av smaker, som passer helt perfekt på en lørdagskveld i den kaldeste årstiden. Søtpotet er, som navnet sier ganske søt på smak, passer godt til en godt krydret biff med en
1 kg lammebog2 fennikel2 1⁄2 ss korianderkrydder2 1/2 spisskummen8 hele nelliker1 glass sølvløk6 fedd hvitløk25 gr smør4 ss honning2 ss sitronskall1 ss sitronsaft1 kanelstang1 dl mandler1 beger gresk matyoughurt2-3 dl kjøttkraft2 eplerSalt og pepper. 2 1/2 spisskummen
(1/2 ts malt sort pepper - jeg droppet dette da chilipulver og peri peri er sterke saker. (1/2 ts malt sort pepper - jeg droppet dette da chilipulver og peri peri er sterke saker
Hva i alle dager. Butternut squash er noe man ikke ser alt for ofte på en norsk tallerken. Det er en type vintersquash som også kalles for butternutgresskar, og har form som en stor avlang pære
Denne potetsuppen er mektig god, enten du har den som forrett eller hovedrett. Med den fine blandingsvinen, Rall White, fra Sør Afrika, har du et perfekt lite måltid å glede deg over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.