på bildet ovenfor serverte jeg steken med mandelpotet-pure/mos, wokede grønnsaker (gulrot, sellerirot og squash) og som en liten avslutning toppet jeg det hele med hjemmelaget tyttebærpure
Beregn 250-500 g ribbe per person, det kommer ann på hvor mye tilbehør du serverer til. Stekes i ytterligere 1,5-2 timer for tynnribbe, bruker du familieribbe steker du den i 2. 5-3 timer, avhengig av størrelsen på ribba. Bitene legges med svoren opp, sammen med medisterkaker og pølser i en langpanne, 200 °C varmluft i 20-30 minutter. 200 °C varmluft i 20-30 minutter. Temperaturkontrollert gjæring ved 26-28 C i 18-20 dager
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utLik dette. Dette er en skikkelig smakfull og enkel langtidskokt gryte med lagvis kjøtt, poteter, løk, paprika og tomater
Stek lussekattene i 5-8 minutter ved 255 grader. 5 dl h-melk. Smelt smøret og tilsett melken. Smuldre gjæren i bakebollen og rør den ut i litt av den lunkne melkeblandingen
Kok opp og la fårikålen trekke på lav varme i 2-3 timer til kjøttet er mørt. Tradisjonell fårikål Fårikål - 2 kg Hodekål - 2 kg Pepper - 2 ss Salt - 1 ss Maizena - 1 ss Vann - 4 dl Tilbehør Poteter
Luftig og lett gjærbakst - uten tilsatt sukker. En av mine absolutt favoritt-oppskrifter. Så da håper jeg flere finner frem forkleet på søndag - og fyller hjemmet med lukten av deilig gjærbakst
Kok det i to-tre minutt i krafta. Kålrulettane, som er krydra med franske urter i staden for den tradisjonelle blandinga med muskat og ingefær, vert servert med ein deilig stuing
I dag har jeg kost meg med en deilig rygg- og nakkemassasje på Massasjekompaniet, jeg var så heldig å vinne en time via en konkurranse på Facebook ~ heldige meg
) Oppskriften har jeg hentet fra BBC-kokken og brødeksperten Paul Hollywood. Sett deretter brødet inn i ovnen hvor den vil åpne seg som en blomst når den hever og danne den tradisjonelle formen på irsk sodabrød med fire spisser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.