See recipe HERE for lovely and similar "Fasolada" - Greek Bean Soup made with dried beans. LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish Version along with NorwegianNorsk. Får du tak i ferske grønne bønner er det kjempefint men frosne er også helt supert (og enklere for da slipper du jobben med å ta vekk "strengene")
Skjær løken i tynne skiver, rens sjalottløken og hakk hvitløken, ha mere smør/olje på stekepannen og la all løken surre til den begynner å få litt farge før du heller den i grytenmed kjøttet
Det er ikke mandag i dag, men jeg våger meg likevel ut med en vegetargryte. Rens og del løken og de andre grønnsakene, ha smør i en gryte og fres litt og litt av grønnsakene
Jeg serverte vårløk ved siden av, for å kompensere litt for mangelen på løk i gryteretten. Nå har det nettopp igjen vært debatt om hvorvidt økologisk er sunnere eller ei, men jeg velger å tro at et dyr som har fått naturlig mat ser bedre ut inni enn et som har levd på, si, soya, og som har fått plenty medmedisiner hele livet
Slik er det også med denne gryten. Brun kjøttet i en stekepanne med olje og ha det over i kasserollen. Jeg elsker når gryter står å putrer på komfyren og duftene siver ut under lokket, da vibrerer nesborene mine av lykke
Ofte, så putter jeg bare kjøtt og løk oppi, jevner ut med maisena og har i salt og pepper, men denne gangen fant jeg ut at jeg skulle prøve å lage en alt-i-ett gryte
½ ts kinesisk femkrydder. Deilig kyllinggrytemed masse god smak. Så kom jeg til å tenke på denne gryteretten her som jeg hadde hatt i kikkerten en stund
Jeg er her sammen med en venninne av meg og vi skal kose oss litt i byen hele dagen. Vi skal blant annet besøke Haga med sine koselige cafeer her i Gøteborg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.