1 pakke brødmiks. Sett ovnen på 170 grader (varmluft). 1 pakke brødmiks. Helgene i desember er ofte travle, og da kan det være greit å ty til enkle, men absolutt gode løsninger
1 dl vann. 1 ts økologisk vanilje eller en hel vaniljestang. Trekk det av platen, og la det stå og kjølne i 10 – 15 minutter. 1 dl vann. 1 ts økologisk vanilje eller en hel vaniljestang
Lothepus lue nr12 er i gråtoner. Mørk grå er Knit at Home 100% superfine merino. 3/4 nøsteLys grå er Dale falk kode 6031, litt over 2 nøsterHvit er Drops merino extra fine farge 01. 1/4 nøste
Det er 1. Stekes på svak varme, ca 150 grader i ca 30-40 minutter. ca 150 grader i ca. desember, og bak den første luken i vår blogg skjuler det seg en oppskrift på kokosmakroner
100 gram kakaosmør (eller 35 gram meierismør hvis du bruker ferdig sjokolade). (100 gram sjokolade til dypping hvis du ikke lager sjokoladen selv). 1 klype salt. 1. 10. 11. 12. 13. 100 gram kakaosmør (eller 35 gram meierismør hvis du bruker ferdig sjokolade). 100 gram sjokolade til dypping hvis du ikke lager sjokoladen selv). 1 klype salt. 12
Men her kommer uansett luke nr. Kanskje rekker vi nr. Vi hadde en rå skinke på ca 1 kilo. 1 juleskinke på ca 1 kilo. 1 steketermometer. Sett oven på 130 grader. Det vil ta ca 1 – 1,5 time pr. La skinken ligge på benken og hvile i ca 15 minutter før du skjærer pene skiver. 1 juleskinke på ca 1 kilo 1 steketermometer. 1,5 time pr
1/2 ts salt. Sett ovnen på 160 grader varmluft. Det blir en nokså våt blanding, så det er viktig at røra/deigen får stå i 10 minutter slik at det hele får svellet skikkelig. 1/2 ts salt
1 hel kylling eller 2 kyllingfiléeter. 1/2 dl vann. 1/3 hønsebuljongterning. 1 dl crème fraîshe. 1/2 dl fløte. 1/2 dl solbærsaft av typen Lerums Uten (uten sukker). 1/2 ss soyasaus. 1/2 ss tørket timian. En hel kylling trenger ca 1 time og 10 minutter før den er klar. 1. 1 hel kylling eller 2 kyllingfiléeter. 1/2 dl vann. 1/3 hønsebuljongterning. 1 dl crème fraîshe. 1/2 dl fløte. 1/2 dl solbærsaft av typen Lerums Uten (uten sukker). 1/2 ss soyasaus. 1/2 ss tørket timian
Det er allerede 19. 1/2 rødløk. 1/2 dl rødvin. 1/2 ss tagatesse. 1/2 rødløk. 1/2 dl rødvin. 1/2 ss tagatesse. desember, og under en uke til julekvelden
At den kun inneholder 5,5 gram karbohydrater pr 100 gram er vel heller ingen ulempe. Kålrabi inneholder 6,4 gram pr 100 gram, og er i så måte ikke det værste du kan ty til. 1 vossakorv. 1 liten kålrabi. 1 gulrot. 1 – 2 ts salt. 1 ss smør. 1/2 dl fløte. La pølsa trekke i vannet i 15 – 20 minutter – eller den tiden det tar å gjøre ferdig mosen. 1 vossakorv. 1 liten kålrabi. 1 gulrot 1 –. 1 ss smør. 1/2 dl fløte
Anrett pent på tallerken eller man forsyner seg selv. 6 personerStekeovn 180 grader i 30 minutter1 tykk skorpefri brødskive i terninger (lyst/grovt)2 dl melk---1 stor løk finhakketolje400 g kjøttdeig2 hvitløkfedd finhakket3 ts karri1 ts gurkemeie3 ts tomatpuré100 g aprikoser strimlet0,6 dl eplechutney1 ts worcestershiresaus200 g hermetiske tomater (1/2 boks)saltpepper ---2 egglitt saltfrasilt melk (fra brødet) 2-3 laurbærblad---Afrikanske land er svært glad i aprikoser. 1/4 løk finhakket5 cm agurk i små terninger1/2 paprika i små terningerfransk dressingRis. 3 dl langkornet ris2 ts sukker1/2 ts salt1 ss gurkemeie2 ss smør6 dl vann--- 1 dl rosiner + 1 dl vann---Blanding. 2 bananer2 dl crème fraîche eller gresk yoghurt naturell1. La rosinene ligge i vann i 15 minutter, slå av vannet og tilsett dem i risen når det er 10 minutter igjen av koketiden. 10. 11. 180 grader i 30 minutter. 1 tykk skorpefri brødskive i terninger. 1 stor løk. 1 ts gurkemeie. 100 g aprikoser. 1 ts worcestershiresaus. 1/2 boks. 1/4 løk finhakket. 1/2 paprika i små terninger. 1/2 ts salt. 1 ss gurkemeie. 1 dl rosiner. 1 dl vann
En veskekake til Rikke som fylte 12 år, mens vi var hjemme i påsken, er foreløpig den siste kaken jeg har laget,men har mange flere i hodet og en masse bursdager i familien fremover, så følg med videre. Ikke 100% fornøyd med denne ,synes den ble litt tam,men bursdagbarnet var fornøyd og den smakte veldig godt, så da var jo noe av hensikten oppnådd. 410g sukker / 410g de azucar. 1ts bakepulver / 1 cucharadita de levadura royale. Ha så røren i en smurt form og stek den på 170 grader i 1,5 til 2 timer. Man skjønner at man begynner å bli gammel selv ,når bursdagsbarnet på 12 har instagram og man selv ikke helt vet hva man å gjøre for å få det til å fungere. Kanskje jeg kommer på instagram om ikke så lenge også, jeg kjenner jo tross alt en 12 åring som kan lære meg hvordan det fungerer. 410g sukker / 410g de azucar. 1ts bakepulver / 1 cucharadita de levadura royale
"Kvikklunsj kake"4 egg4 kopper sukker250 g smør3 ts bakepulver4 ss kakao2 1/2 kopp melk5 kopper hvetemelBland sukker og egg til nesten eggedosis, så bland i resten. )300 g melis100 g smør11/2 ss kakao2 ts vaniljesukker4 ss kaffiYUMMI
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.