For et par dager siden, kom det en vakker, pinfersk kveite på par og tjue kg til husholdet. Øl, og det er det jeg foretrekker til denne retten, så er det Saison, både NøgneØ og Ægir har gode varianter
Fyll på med vann, evt. Sennep og godt øl, gjerne fra NøgneØ, sammen med akevitt er fint følge. Fyll på væske og sett over middels varme, kok opp, senk temperaturen til svak varme og rør i gryten av og til
NøgneØ Two Captains Double IPA. Det brygges ikke noe særlig med påskeøl i Norge lenger. Ølet er virkelig flott balansert og bør deles med en venn i hytteveggen sammen med en plate sjokolade
Det er en kostbar affære å få glutenfrisymbolet på flaska, dessuten kreves det egne tanker osv og det har dessverre ikke NøgneØ tatt seg råd til foreløpig
Godt Drikke har testet noen norske øl som passer både til sommeren og høsten som banker pådøren. NøgneØ Saison begynner å bli en av klassikerne og det var ikke noe dårlig gjensyn med ølet
En sann glede å høste slike skatter og finne en annerledes måte å bruke dem på. Ølsausen til dette lammelåret ble først altfor bitter, men det ble ordnet med litt sitronsaft
Men, etter at jeg prøvde en av de paiene som har blitt reklamert for på tv de siste månedene og som gjorde undertegnede spyferdig hele veien til søppeldunken, fant jeg ut at det var på tide og gi et aldri så lite tips om en ekte løkpai
I forsøkpå å gjenskape en lignende smakskombinasjon, bare med drikke istedenfor syltetøy syntes jeg det passer veldig godt med ulike typer belgisk surøl
I går ble ESB'n tappet på fat. Jeg har NøgneØs Andhrimnir barleywine og Ægirs Tors hammer i øleskapet, og det kunne vært moro å teste mitt eget mot disse to
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.