Bland sammen alle ingrediensene til paideigen i enkjøkkenmaskin og la deigen hvile i kjøleskapet. Riv deigen på et rivjern og trykk den ut i en paiform
Når druene er høstet og fermenteringssprosessen er i gang, får men "ny vin" (Neuer Wein eller Federweisser), enmusserende, tåkete druejuice med alcohol - liksom en naturlig "rusbrus"
Serveres varm, lun eller kald. Dette trenger dere. Ha alle ingrediensene til paideigen i en foodprosessor og bland raskt sammen til den samler seg/blir grynete
Rens og skjær rabarbraen i passe små biter og ha alt i et stort Norgesglass, eller i et litermål. Rabarbrasaft har jeg aldri laget før, men dette ble virkelig godt, så nå blir det safting til vinteren
eller cola, menden litt søte IPA’en passer knall synes jeg. Krydderet får lov til å trekke seg inn i kjøttet mensden står og damper i ovnen på en boks humlesøt IPA, Indian Pale Ale
Sjøl vil jeg ha IPA og da entenen fra Nøgne Ø, Lervig eller fra mitt lokale bryggeri, Mack. Om du vil ha øl, ja, da handler det om Pale ale, blonde og IPA
Kjærestekokken og koldjomfrua hans liker å stelle i stand til en skikkelig vennefest innimellom. Og nå som det var Sankthans, fikk vi til å samle våre nærmeste venner til en koselig kveld
I menspastaen koker skreller du halvparten av rekene og hakker opp bladpersillen. Er det noe jeg kan spise mye av, er det skalldyr og ellers alt hva havet har å tilby
Til ensammenkomst kan du lage to paiskall – så fyller du denene med f eks skinke og den andre med eventuelt reker eller grønnsaker, kantareller, laks eller du kan lage broccolipai og legge kokt broccoli i paiskallet eller løkpai med forskjellige typer løk som du har surret litt på pannen først – altså – med dennegrunnoppskriften så er alt mulig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.